Säkerhet och sekretess

Användarnas säkerhet och sekretess är central för MyNumbers. Därför skyddas dina uppgifter med bästa möjliga säkerhetslösning. 

 
 
 

Certifierad säkerhet

MyNumbers använder sig av kryptering certifierad av GlobalSign, som är en av marknadens ledande leverantörer. All kommunikation är krypterad med avancerad SHA-256 Organization Validated SSL.Säker infrastruktur

MyNumbers använder sig av en infrastruktur som är driftad av Microsoft, en av marknadens största och ledande aktörer. Microsoft Azure använder de senaste teknikerna för att skydda ert data från åtkomst av obehöriga.
Senaste funktionerna inom säkerhet

Alla inloggningar till MyNumbers skyddas med den senaste tekniken för autentisering och lösenordsskydd enligt OWASPs rekommendationer. Nya användare verifieras via email och du har alltid kontroll över vilka användare som har rätt att se dina företagsuppgifterAvsluta när du vill

MyNumbers är en gratistjänst på dina villkor. Du kan när som helst pausa eller avsluta tjänsten utan någon uppsägningstid eller extra kostnader.


 
logos.jpg
 
 
 

Sekretesspolicy

Att hantera kritiska affärsdata och personuppgifter är ett förtroende MyNumbers tar på stort allvar. Därför har MyNumbers tagit fram en sekretesspolicy som beskriver hur data och personuppgifter behandlas. MyNumbers sparar inte onödiga personuppgifter eller företagsdata, bara det som behövs för att kunna ge dig en bra tjänst. Det är bara du som får tillgång till dina företagsdata, sedan kan du själv kontrollera vem du vill dela dem med.

Sekretesspolicyn är en del av MyNumbers användarvillkor.