Säkerhet & sekretess i MyNumbers

För MyNumbers är er säkerhet och sekretess mycket viktig. Vi har därför byggt in en state-of-the-art säkerhetslösning i tjänsten. Allt för att ni skall känna er trygga och säkra med ert företags data hos oss.

 
 
 

Certifierad säkerhet

MyNumbers använder sig av kryptering certifierad av GlobalSign, som är en av marknadens ledande leverantörer. All kommunikation är krypterad med avancerad SHA-256 Organization Validated SSL.Säker infrastruktur

MyNumbers använder sig av en infrastruktur som är driftad av Microsoft, en av marknadens största och ledande aktörer. Microsoft Azure använder de senaste teknikerna för att skydda ert data från åtkomst av obehöriga.
Senaste funktionerna inom säkerhet

Alla inloggningar till MyNumbers skyddas med den senaste tekniken för autentisering och lösenordsskydd enligt OWASPs rekommendationer. Vi verifierar nya användare via email och du har alltid kontroll över vilka användare som har rätt att se ert data.Avsluta när du vill

Vi på MyNumbers är för total transparens gentemot våra kunder. Du kan när som helst pausa eller avsluta tjänsten utan någon uppsägningstid eller extra kostnader.


 
 
 
 

Sekretesspolicy

 

Att hantera våra användares kritiska affärsdata och personuppgifter är förtroende vi tar på stort allvar. Därför har MyNumbers tagit fram en sekretesspolicy som anger hur vi behandlar ert data och personuppgifter som lämnas vid kontoregistrering och vid användning av tjänsten. Vi sparar inte onödiga personuppgifter eller företagsdata, bara det som behövs för att kunna ge dig en bra tjänst. Det är bara du som får tillgång till ditt företagsdata, sedan kan du själv kontrollera vem du vill dela det med.

Sekretesspolicyn är en del av MyNumbers allmänna villkor.

Läs våra användarvillkor