Om oss

 

Om oss

MyNumbers grundades 2017 (det var tidigare en del av företaget Exopen) och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi är ett innovationsbolag som vill göra det enklare och roligare att lyckas som företagare. Vi vill bli företagarens bästa vän helt enkelt. Med hjälp av MyNumbers får företagare kontinuerligt stöd, feedback och vägledning baserat på bolagets utveckling rakt in i sin mobil, vilket kommer ge en ökad tillväxt och bättre resultat.

I MyNumbers kan du som företagare lätt identifiera och bli upplyst om eventuella problem med till exempel kassaflödet och då få en lösning presenterad för sig direkt. Vi har en kundfokuserad syn på livet så allt vi gör ska vara enkelt och tillföra värde för företagaren. Agila processer och lyhördhet gör oss snabbrörliga och träffsäkra. Har du någon feedback på vår tjänst eller kanske en vild idé om hur man kan göra livet lite enklare för företagarna så hojta till! Vi vill verkligen höra från dig!

Jobba hos oss

Just nu söker vi fler kollegor så om du är intresserad kolla gärna på profilerna nedan. Även om vi inte har en tjänst ute som passar dig just nu så kan du alltid skicka in ditt CV.

 

Revolutionizing Web Developer needed

Do you want to be part of the team building this revolutionizing app? Read more and apply!

 

Senior Web Developer wanted - dead or alive!

(preferably alive)

We're looking for a Senior Web developer that wants to revolutionize the situation for owners and managers for small businesses. Here is your chance to take our product MyNumbers to a whole new level. Read more and apply!

 

 

Kontakta oss

vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

HUVUDKONTOR

MyNumbers AB    

Alströmergatan 22,

112 47 Stockholm

Namn *
Namn