Om oss

 
 

MyNumbers grundades 2017 (det var tidigare en del av företaget Exopen) och har sitt huvudkontor i Stockholm. Vi är ett innovationsbolag som vill göra det enklare och roligare att lyckas som företagare. Vi vill bli företagarens bästa vän helt enkelt. Med hjälp av MyNumbers får företagare kontinuerligt stöd, feedback och vägledning baserat på bolagets utveckling rakt in i sin mobil, vilket kommer ge en ökad tillväxt och bättre resultat.

I MyNumbers kan du som företagare lätt identifiera och bli upplyst om eventuella problem med till exempel kassaflödet och då få en lösning presenterad för sig direkt. Vi har en kundfokuserad syn på livet så allt vi gör ska vara enkelt och tillföra värde för företagaren. Agila processer och lyhördhet gör oss snabbrörliga och träffsäkra. Har du någon feedback på vår tjänst eller kanske en vild idé om hur man kan göra livet lite enklare för företagarna så hojta till! Vi vill verkligen höra från dig!

 
 
 

Värdegrund och hållbarhet


Vi vill bli framgångsrika som företag och en del som krävs då är att ha ett långsiktigt hållbarhetstänk. Vi försöker prioritera hur vi agerar utefter hur stor möjlighet vi har att göra skillnad och att göra hållbarhetsarbetet till en naturlig del i alla våra beslut.

MyNumbers ska vara den ledande tjänsten för företagare som vill bli bättre företagsledare. Vi gör skillnad genom att försöka infria vårt löfte om att göra det lite enklare, lite roligare och skapa engagemang kring företagandet. Kan vi lyckas med det, kommer vi kunna agera som katalysator för hållbar ekonomisk tillväxt för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

MyNumbers som arbetsplats ska stå för jämlikhet, mångfald och respekt. Vi ska ha en säker och hälsosam arbetsmiljö. För att se till att framtidens generationer ska få njuta av vår natur och luft ska vi begränsa vår negativa miljö- och klimatpåverkan i så stor utsträckning som möjligt. Vi ska också genom eget agerande vara ett föredöme för andra. Läs mer om våra värderingar om hållbarhet här.

 
 

Jobba hos oss

Just nu söker vi fler kollegor. Även om vi inte har en tjänst ute som passar dig så kan du alltid skicka in ditt CV.

 
 

Kontakta oss

vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

HUVUDKONTOR

MyNumbers AB    

Norrtullsgatan 6,

113 29 Stockholm

Namn *
Namn