Företagets viktigaste nyckeltal direkt i mobilen

Ha koll på ditt företag. Lätt att komma igång och använda. Och kostar ingenting.

Det bästa med MyNumbers:Enkelheten

MyNumbers är väldigt intuitivt och enkelt att använda. Företagets ekonomi visas på ett snyggt sätt som är lätt att ta till sig utan krångel.

Tillgängligheten

MyNumbers har du med dig överallt. Det hjälper dig att ta bättre och snabbare beslut tack vare att du har ett beslutsunderlag i fickan.

Säkerheten

MyNumbers körs på Microsoft Azure, en säker infrastrukturlösning som används av tusentals företag. All data är krypterad och alla inloggningar skyddas enligt gällande branschrekommendationer.

 

Vill ni få full koll på ert företags ekonomi?

MyNumbers är en tjänst som ni kopplar emot ert bokföringsprogram och som visualiserar ert företags ekonomi i en lättförståelig översikt i mobilen eller på webben.

Pengar in och pengar ut, svårare än så behöver det inte vara.

full-koll .png
 

Hur funkar MyNumbers?

 
mobile.png

1.

Koppla tjänsten emot ert bokföringsprogram.

plane.png

2.

Bjud in era användare.

link.png

3.

Ni får access till företagets ekonomi i mobilen och på webben.

 
 

Fungerar MyNumbers med vårt bokföringsprogram?

 

Vi på MyNumbers är officiella integrationspartners med några av de största leverantörerna av bokföringsprogram så som Visma och Fortnox. Det går också att integrera mot MyNumbers genom import av filer med formatet SIE4, vilket är en svensk standard för import/export av ekonomisk data som stöds av de flesta bokföringsprogram på marknaden.

Kontakta oss om du är osäker på om MyNumbers går att integrera med just ert bokföringsprogram.

 

Officiell integrationspartner:

 

Jobbar du med Ekonomitjänster?

Läs om hur du lätt kan lägga till flera företag samtidigt och bjuda in användare.

 
 

Säkert och tillförlitligt

 

MyNumbers använder samma typ av säkerhetslösningar som tusentals andra världsledande företag. All data är krypterad med avancerad SHA-256 Organization Validated SSL kryptering certifierad av GlobalSign. MyNumbers drar nytta av en av industrins mest sofistikerade och avancerade infrastruktur driftad av Microsoft. 

Utöver alla tekniska aspekter när det gäller datasäkerheten är tjänsten designad så att endast ni själva kommer att ha tillgång till er data. Ni kan när som helst välja att pausa eller avsluta tjänsten.

Läs mer.

 
logos.jpg