Funktioner

Få full insikt i ditt företags nuläge, resultat och omsättning. MyNumbers samlar dina viktigaste nyckeltal för att du ska få det beslutsunderlag du behöver när du behöver det. Alla funktioner finns i din webbläsare och mobil. Enkelt, tryggt och gratis.

 


Få full koll på fakturor och kunder

Få full koll på fakturor och kunder

Se fakturor och kunder över tid

Dina inkommande och utgående fakturor listas på en tidslinje. På så sätt får du överblick och kan bevaka vilka intäkter och utgifter som kommer framöver.  Du kan även klicka på enskilda fakturor för att få reda på mer information om kunder, belopp och betalningshistorik.

 

Smart kontroll över kassaflödet

Kassaflödet, in- och utbetalningar under en given period, är central för ditt företag. Här kan du hålla dig förberedd genom både ett nuläge och ett estimerat saldo för de kommande 30 dagarna. Om ditt företag har negativt kassaflöde under en tidsperiod påverkas både resultat och besparingar. Har du ett starkt positivt kassaflöde ger det stora möjligheter till investeringar och utveckling.

folj-ekonomi.png
 
styr-fran-mobilen.png

Enkel verksamhetsstyrning

Sätt en enklare budget och justera målstyrning utefter dina egna behov. Det gör du med ett par klick, direkt i mobilen eller på webben. Med hjälp av notiser kan du sen snabbt och enkelt följa hur företaget går. Sätt till exempel ett försäljningsmål eller kostnadstak. MyNumbers håller dig uppdaterad om vägen mot mål.

 

Skicka påminnelse och inkasso

MyNumbers listar de fakturor som dina kunder inte har betalat efter att fakturatiden har gått ut. Du kan då välja att använda dig av Inkassogram. Inkassogram är en gratistjänst som finns inbyggt i MyNumbers och med hjälp av den kan du direkt och enkelt agera för att få in de belopp som är utestående.

Inkassogram telefon.png
fa-viktiga-notiser.png

Följ allt i mobilen

När något händer i MyNumbers får du pushnotiser – om du vill. Notiser kan exempelvis ge dig information om fakturor som är utestående eller berätta hur ditt företag ligger till mot mål. Du hittar alla dina notiser samlade som händelser inne i appen.